Categories
Feest suggesties

Top 5 originele bedrijfsuitjes in Rotterdam

De bruisende stad Rotterdam biedt natuurlijk een ruime keuze aan gezellige restaurants waar je onder het genot van een hapje en een drankje in informele sfeer kunt bijpraten met elkaar, maar je kunt natuurlijk ook iets echt origineels organiseren! Kies voor een leuk en origineel bedrijfsuitje in Rotterdam om de teambuilding te versterken. Wij verzorgen een breed assortiment aan unieke bedrijfsuitjes in Rotterdam. Sommige van deze uitjes zijn ook bekend als TV-format. Mooie en (inter)actieve stadsspellen. Wij geven je graag een top 5 van onze meest populaire bedrijfsuitjes in Rotterdam.

1. Blijdorp the Game | Miss Jane Mysterie

Dit unieke bedrijfsuitje in Rotterdam is in samenwerking met Diergaarde Blijdorp ontwikkeld. Jij en je collega’s belanden in een spannend verhaal wat zich afspeelt in de dierentuin! Tijdens Blijdorp the Game – Miss Jane Mysterie gaan jullie in teams op zoektocht. De Vlogster Miss Jane is tijdens een onderzoek naar duurzaamheid vermist geraakt. Haar vlog-camera is teruggevonden maar voor de rest ontbreekt elk spoor van Miss Jane. Jullie voeren verschillende opdrachten uit, waardoor jullie meer te weten komen over de onontdekte kant van de dierentuin. Lukt het jullie om het mysterie van de verdwenen Miss Jane te ontrafelen?

2. Wie is de Mol | The Official Game

Iedereen die de afgelopen jaren niet in een grot heeft geleefd kent het populaire programma ‘Wie is de Mol’. Veel mensen volgen jaarlijks de spannende avonturen van de deelnemers, maar nu is het de beurt aan jou om die grote schoenen vullen! De belangrijkste regel tijdens dit spel is dat werkelijk niemand te vertrouwen is. Ook je favoriete collega of die aardige meneer van de balie niet. Eén van de teamleden loopt de boel te saboteren en aan jou de schone taak om erachter te komen wie dat is. Je stapt aan de hand van opdrachten, tunes, jokers en vrijstellingen helemaal in de wereld van Wie is de Mol. De eindtest met10 vragen over het doen en laten van de Mol hoort er natuurlijk ook bij! Heb jij de Mol op tijd in de smiezen? Of ben je zelf de stiekemerd? Eén ding is zeker en dat is dat niets zeker is tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Rotterdam!

3. Escape City 010 | Katendrecht | Kop van Zuid

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Rotterdam maak je kennis met twee gebieden van Rotterdam. Het doel van Escape 010 is ontsnappen uit de voormalige rosse buurt van Rotterdam, Katendrecht én Kop van Zuid. In teams gaan jullie op pad, uitgerust met een teamtablet en de benodigde spelmaterialen. Een cirkel op de kaart van Rotterdam omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Buiten de cirkel ligt een ‘’No Go Area’’. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Samenwerken is belangrijk om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens deze spannende escape game!      

4. Markthal Experience

Speel dit bedrijfsuitje in een van de mooiste iconische gebouwen van Rotterdam, de Markthal. Leer de bijzondere culturen van de Markthal kennen tijdens dit unieke teamuitje. Gaan jullie voor de winst? Dan zijn snelheid en teamwork noodzakelijk. Het doel van deze game is om zo snel mogelijk de meeste marktkraampjes in de Markthal te veroveren samen met je teamgenoten. Jullie creativiteit, kennis en oriëntatie vermogen wordt op de proef gesteld. Houden jullie van een beetje spanning? En durven jullie wel wat risico te nemen? Boek dan snel het Markthal Experience teamuitje bij Uitjesbureau Rotterdam.

5. Flikken Rotterdam

De Rotterdamse recherche heeft jullie hulp nodig! Tijdens dit teamuitje Rotterdam moet je je indenken dat je een echte rechercheur bent. Er is een lichaam gevonden in de Maas, er zijn drie verdachten, maar wie is de schuldige? Los de vraagstukken uit het dossier op en kom steeds een stapje verder. Het verhaal speelt zich buiten af, hierdoor maken jullie meteen kennis met het mooie en bruisende centrum van Rotterdam. Heb jij het intelligente brein wat de recherche nodig heeft? Van deze moord in de Rotterdamse binnenstad lopen de rillingen van over je rug!